Tre rapporter, jeg glæder mig til at læse…

…eller håber I læser og giver mig et referat af.

Den seneste uge, er jeg faldet over den ene rapport efter den anden, som jeg håber, at jeg får tid til at læse – følgende tre ligger pt. øverst i bunken:

The Story So Far: What we know about the business of Digital Journalism en rapport fra the Columbia University Graduate School of Journalism.

Knowledge-based innovation and the benefits of clustering – en masteropgave fra BI Norwegian School of Management –  om vidensdeling som grundlag for innovation. Forfatteren har opsummeret i et blog indlæg her

Og sidst men ikke mindst: Making ‘The Daily Me’: Technology, economics and habit in the mainstream assimilation of personalized news af Neil Thurman, lektor med ansvar for overbygningen i journalistik på City University London

Hermed anbefalet uden overhovedet at vide, om der er grund til det.